Bij DM at Home kunt u uw wandafbeelding laten afdrukken op 6 verschillende materiaalsoorten. Zo heeft u altijd een materiaal dat past in uw interieur. Van strak DM Plexiglas tot stijlvol DM Gespannen textiel of robuust DM Populierenhout. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende materiaalsoorten. Wilt u de materialen zien en voelen, dit kan bij een van onze verkooppunten.

DM Gespannen textiel

U heeft keuze uit een 25mm dik aluminium frame in diverse kleuren, zoals zwart, wit of zilver. Ook een rond frame behoort tot de mogelijkheden.

Het doek heeft een fijn geweven structuur waardoor in de print elk detail goed tot zijn recht komt. Tevens is het doek eenvoudig te verwisselen.

DM Aluminium paneel

DM Aluminium paneel is gemaakt van 2 toplagen van aluminium met een kunststof kern. De totale dikte van het paneel is 3mm. U heeft keuze uit 2 uitvoeringen. Bij de standaard uitvoering wordt uw afbeelding geprint op een gladde wit aluminium ondergrond. De RVS look heeft een licht geborstelde toplaag. De geborstelde structuur geeft uw afbeelding een extra dimensie.

DM Plexiglas

DM Plexiglas is 10mm dik en glashelder. Uw gekozen afbeelding printen wij op de achterzijde, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat.

DM Akoestisch doek

Een DM Akoestisch doek maakt een ‘hard’ interieur aangenamer. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. De geprinte stoffen toplaag is verlijmd op 3cm dikke katoenvezels. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.
De ideale oplossing voor verbetering van de akoestiek in elke ruimte.

DM Canvas

U heeft keuze uit dikte van 18 of 38mm. Uw afbeelding wordt geprint op mat canvas van 100% katoen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

 
 
 
 
 
 

DM Populieren hout

Deze houtsoort van 12mm dik is opgebouwd uit verschillende populieren houtfineerlagen, wat zorgt voor een mooi homogeen geheel. Uw afbeelding krijgt een karakteristieke en natuurlijke uitstraling, de kleur en kenmerken van het hout blijven door de print heen zichtbaar.